Vezi Video Exclusiv Cu Noul Bmw X2 2019 ! Premiera

 

Un nou SUV SUV BMW X2 M35i este prima masina de marca M cu 4 cilindri si va intra in vanzare in Europa in 2019

 

BMW a dezlănțuit un nou membru al modelului X2 SUV sub forma unui model orientat pe performanță X2 M35i, care va fi lansat în Europa în luna martie.Modelul X2 M35i acționează ca o variantă sportivă, având un motor pe benzină cu patru cilindri, de 2.0 litri, cu turbocompresor, care dezvoltă 302 CP și cuplu de 450 Nm.
BMW spune că este primul motor cu patru cilindri, marca M, și trimite sistemul de propulsie X2 M35i pe toate roțile printr-o cutie de viteze automată cu opt trepte. Cu control de lansare echipat, 0-62 mph durează 4,9 secunde. O viteză maximă nu a fost anunțată, dar mașina este probabil să se ciocnească în limitatorul standard de viteză de 155 km / h al BMW. Economia combustibilului se ridică la nivelul de 33,6mpg, în timp ce emisiile se situează la 191g / km de CO2. Alături de noul motor, revizuirile șasiului și suspensiilor sporesc manevrabilitatea, în timp ce un sistem de direcție tweaked urmărește să ofere șoferului un aspect mai sportiv. BMW spune că suspensia M Sport pe modelul X2 M35i dispune de un sistem adaptiv cu două moduri selectabile manual pentru reglarea configurației.
În altă parte, diferența de blocare limitată a limitatorului a fost echipată la puntea din față, iar BMW spune că frânele de pe X2 M35i au fost îmbunătățite, de asemenea, cu uriașe discuri de 18 inch în față.
În exterior, BMW X3 M35i se deosebește de restul gamei, cu o spoiler frontal mai sportiv cu prize de aer reproiectate. În jurul spate se află un spoiler spate M Sport, în timp ce bara de protecție din spate găzduiește un sistem de evacuare M Sport. SUV-ul cald se plimba pe jante de 19 inci ca dotare standard, cu jante de 20 inch pe lista de optiuni. Interiorul are schimbări similare subtile, volanul și scaunele ridicându-se din pachetul interior M Sport standard al lui X2.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *